2010. március 14., vasárnap

összevisszaélet XVII.


Ezen a héten nagyon szét vagyok esve. Kezdve a szegedi tour-tól, eléggé lefele tartok egy lejtőn. Már hazafele a vonaton is tök kóma voltam, másnap, hétfőn meg nem mentem suliba, kedden se (akkor nem volt órám gyakorlatilag), szerdán kacérkodtam a gondolattal, hogy diák matrica miatt be kéne menni, de nem. A csütörtök lett volna a komoly nap mikor bemegyek, de arra se sikerült.

A csütörtökre én nagyon vártam, mert akkor még reménykedtem valamiben. Konkrétan, volt egy találkám A Lánnyal. Húztam, halogattam feltenni a Kérdést, de a találka legvégén feltettem. De nemleges választ kaptam. (A macska nem él... szabadon Schrödingertől). Rosszul éreztem magam, mit mondjon ilyenkor az ember.

Nem volt mit utána tenni, magyar ember sírva vigad, így hát elmentem a miépesbe. Ott ittam és ittam. Fröccs plusz feles. Néztem egy mailt is közben telefonról (Annyira kocka vagyok, hogy ez muszáj) és a lány írt. De csak egy "tisztázó" e-mail-t írt. Nem jó ez így. Az aznap estét "megkoronázva" még egy gyökér le is lúzerezet. Majdnem kinyírtam. Szóval ez a március 11-e nem volt a legjobb napom.

Pénteken felkelek, majd mivel G.-vel lezsíroztunk egy találkát elindulok, készülődés közben hív E. szintén gimis osztálytársnőm. Akkor is vele is egy gyors meeting a Kalefon. Majd le a Margit-hídhoz utána meg a Bem-be egy sörre. Majd felhívjuk közös ismerősünket T-t, át a Mátrába (már rosszul kezdődik mi?). Átmentünk hát oda, oda lejött T meg még 2 srác. Iszogattunk, majd én legszívesebben elmentem volna 5-kor keresztútra, de nem sikerült. Azért, hogy mégse legyen nagyon Hardcore az este 6-kor hazaindultam.

Otthon ettem egy keveset, majd 8-kor irány vissza. Lent a szokásos ismerősök. Iszogatok tovább, közben még egy bizniszt is összehoztam. Egy zenekar honlapját fogom összehozni. Majd megjön Gy. meg Zs. velük is iszunk tovább. Ráadásul kipróbáltam a Nemiroff paprikás vodkát. Majd utána, a pörgés jegyében elindultunk bulizni. (Bár Zs. nem örült neki túlságosan) Így jutottunk el a JAM pub-ba (jó, burzsuj hely,meg ott ölték meg Simon Tibit, de valahogy oda jutottunk.) Lényeges dolog nem történt ott se. Hajnali négyre haza értem. hc....