2007. március 7., szerda

Már legalább három hete tart a depresszióm. Már csak egy hét március 15-ig Egyre inkább érzem, hogy lesz valami balhé, de annyira nem zavar. Felkészültem. Gázmaszk, Pulcsi, Símaszk, Fradi sál, leukoplaszt+gézlap (elsősegélycsomagnak)plusszba még viszek váltás ruhát, netán ha lelocsolnak a festékes vízzel, akkor 1. Ne tudjanak azonosítani. 2. Ne fázzak meg. (3. A bújdosáshoz is jól jön a váltás ruha)

Már legalább három hete tart a depresszióm. Nagy balhé lehet itt március 15-énA "Rend"őrség(ÁVH) fegyverkezik. Megfigyelnek téged, engedélyezik a gumilövedéket. Nekünk meg nem a golyóállómellényt. Lehet, hogy Orwel jóslata1984 ről valóságban 2007 magyarországáról szól.

Már legalább három hete tart a depresszióm. Kezdem egyre több emberrel elveszteni a kapcsolatot, legalábbis az osztályban. Lehet, hogy csak egy-két barátom marad, s azok sem az osztályból lesznek.

Már legalább három hete tart a depresszióm. Két hónap múlva érettségi. Végre már elkezdtem valahogy készülni. Csak az Angoltól félek egy kicsit. Meg nagyon rá kéne készülni az Infora meg a Matekra. Mert ha nem akkor esélyem sem lesz bekerülni a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karára.Se sehova.

Szerintem
Még legalább egy hétig tart a depresszióm. Vagy tovább...