2010. január 23., szombat

Dream

összevisszaélet 13 és 1/2

Egy véletlen telefonhívásnak köszönhetően belecsöppentem egy ivászatba a volt gimis oszt. srácokkal Szentendrén. Úgy 80%-ban ismeretlen társaság volt. De jó volt. Valahol most pótlódik be az ami gimiben kimaradt. Habár így sem éreztem magam igazán közéjük illőnek, de ez magánügy. Ami/aki említésre méltó volt az egy tündéri lány (talán tündi is volt a neve, de maradjon arab kendős lány néven) Igazából nem volt vele semmi. Igazából egy pöcs vagyok, valahogy nem megy a lányokhoz a közeledés. Majd legközelebb.

...*...

Ehhez kapcsolódva volt egy álmom. Egy bizonyos leányzóról, meg sok-sok kínos jelenetről. Nem akarok sokat erről elárulni, mesélni. Mert ezzel befolyásolnám a dolgokat. Annyit csak, hogy pár héten belül egy (shift) nagy dolgot akarok véghez vinni. Oszt vagy sikerül, vagy (vár a kocsma, a töménytelen pia, az utca, a detox/otthoni mosdó. Bár igazán berúgni elég hideg van) Szóval szurkolni.

*Kronológiailag ez jött volna az első bekezdés után.
Szentendre után (Az ínyenc nevű helyen voltunk) Továbbmentem a szokásos miépesbe. Nem volt semmi igazából ott se. Szokásos arcok. Meg elv. kaptunk egy feladatot. De ezt majd később.
Ennyi mára.