2009. július 27., hétfő

Vegyítet MTV Icon (Demjén & Edda)

Party Ben says "szia"

Még az Icon előtt voltam Party Ben mash up buliján. Nekem ez nagyon nagy élmény volt, főleg, hogy Party Ben az egyik kedvenc dj-m. Ami nagyszerű volt nála, az a mix volt, amikor egybevegyítette a Rockafeller Skanket a Bëlga Egy-két-há' c. számával. Szóval jó volt. és egy aláírást is kaptam tőle.

MTV Icon Demjén

Annyira nem áll közel hozzánk Rózsi zenéje, de van egy-két szám amit ismerünk és szeretünk. Ilyen az iskolatáska amit a 30y adott elő. A Kiscsillag és a Vad Fruttik is nagyot alakított, bár egészében elég gyenge volt.

MTV Icon Edda

Ez még rel. friss élmény. Az egész maga érdekesen indult. Többen is jöttünk több felől. (Zolin és rajtam kívül, jött még Vince barátom és Zoli barátnője is.)
20.15 értünk Siófokra, bevásárlás, majd irány a Beach House ahol kivételesen pontosa(bba)n kezdődött. Voltak itt is jobbak és rosszabb előadások, akiket ki lehet emelni: Harcsa Veronika és a Honvéd Férfikar, Deák "Bill" Gyula, Rómeó Vérzik, Ganxsta Zolle,

...

Subscribe
Ez megér egy külön bekezdést, mögöttünk állt egy társaság akikkel szóba elegyedtünk, adtunk nekik vbk-t, ilyesmi. Velük előrezúztunk a nagyszínpadhoz. Ahol először kaptam valami társaságtól abszintot (:D) majd Elkezdtük ordítani hogy Subscribe!Subscribe! Talán a nyaram legnagyobb élménye ez volt, ahogy ott tomboltunk, megérintettük a subscribe énekesét, aki felállt a kordonra. Ott énekeltünk és metálvilláztunk az első sorban, a kamerák kereszttüzében. Felejthetetlen élmény.