2009. augusztus 21., péntek

S. ünnep


Véget értek augusztus huszadikai parádék. Lassan feltakarítanak mindent, az emberek otthon pihennek, a rendőrök is hazatérnek. Megint ráül a csend és a nyugalom erre a városra.
Hála Istennek eltűntek a redbullosok is. A hosszú hétvégéből van még három nap. De komolyan? Mire jó ez a hosszú hétvége. A boltok be vannak zárva, az ismerősök is otthon döglenek és ha nem lenne internet akkor nem tudom mit csinálnék.
Mondjuk lehet, hogy jobb lenne, ha a netezés helyett elmennék bicajozni, de erre most nem vesz rá semmi, hogy a 30°C tekerjek.
A tegnapi száguldó repülés után, lassú nyugalom száll erre a városra. (Ez túlzás, mert ma zárták le a Margit hidat és e miatt sokan anyáznak).

Tegnap iszonyú sok rendőr, külföldi, és puttó gyökér ember volt az utcákon. Kedves Feri barátunk, meg ígért nekünk 40L bort, de abból se lett semmi. Ezután átmentünk a Miépesbe, ahol feltáraztunk és kimentünk megnézni a tűzijátékot. Mit ne mondjak, elég ramaty volt. Ezért elkértek több 10, vagy akár 100 milliót. Röhej. Mondjuk az jó volt, mert találkoztam két (volt-)táncos lány ismerősömmel, akiket meginvitáltunk egy-egy fröccsre. Majd távoztunk.
Ámde nekünk nem ért véget az este, átugrottunk a bástyába, országos cimbimhez: Rezsőhöz. Pár Jürgen (1 dl vbor, 1dl fbor, 1dl kóla, 1dl szóda) után, elég szépen indultunk haza.