2010. június 7., hétfő

összevisszaélet XIX.

Jelen bejegyzésemmel ugorjunk vissza április eleje környékére, akkor volt ugye egy kis életvezetési problémám, mi miatt blogot se vezettem, meg elmentem melózni egyetem helyett. Meg volt Vvel az a dolog, de mindegy.

Akkor elmentem a T-Com-hoz melózni, egész jó volt, bár voltak ilyen kisebb paráim, hogy szar, meg minek vagyok én itt, meg nem nekem való a vállalati munka-rendszer, meg ilyenek. De mire leküzdöttem ezen parámat már el is küldtek, a hivatalos infó szerint azért, mert leépítés volt és rám már nem volt pénz.

Utána volt egy esküvő, ahol hang/fény-technikát építettem és dj-ztem is. Nagyon jó érzés volt, és bár nagy valószínűséggel nem egy hamar lesz megint ilyen alkalom, azért jó, hogy van ilyen skillem is.

Aztán volt egy háromnapos ideiglenes melóm, ahol egy buzi volt a felettesem. (nem csoda, hogy nem bírtam 3 napnál tovább). Nem csak ez volt a negatívum, hanem hogy, engem csicskáztattak, minden szarért. Ez volt áprilisban. Majd hál' Istennek nem kellet többet mennem ide.

Lett egy kis pihenőidőm. Majd utána a legeslegjobbon fizető kedvenc diákmunkát sikerült megint megszereznem. Az apehban melózhattam 3 hetet. Aminek bére most jött meg. (very happy).

Munkák mellet meg sok-sok buli. De arra külön is kitérek