2010. március 2., kedd

Véget ért a google-s munkám


Igaz kicsit előbb, de nem sajnálom annyira. Mondjuk igazságtalan, hogy akik délelőtti műszakra jelentkeztek, azoknak kétszer is volt munka, nekem meg csak egy. Mindegy. Jó volt ott melózni, kb 2 óra volt az ami tényleges munka volt utána meg punnyadás. Meg asztali jéghokizás a Nemzeti Sport szerkesztőségében. Jó volt a társaság. Ennyi, holnap délutánra meg megyek címkézni Biatorbágyra. Egyébként kicsit megbántam, de hát pörögni kell. Kell a pénz.


szalas versus netszolgáltató


Valahogy kezdem egyre jobban megutálni azon múltbéli döntésemet, hogy mobilnet előfizetést vettem. Miután visszajöttem az egri tour-ról észrevettem, hogy lassú a netem, de igazán lassú. N gyorsan hív az ügyfélszolgálatos supportot. Várakozás, fölveszik, ecsetelem a problémám, mond megoldási sémákat blabla. De nem javul a net. Később se, majd még egy hívás, panaszfelvétel, ígérik gyorsak lesznek, de nem. Még ma is itt szopok ezzel a kőkorszaki nettel. Nem tudom mi legyen. Ez egy n+1-ik probléma melynek nem kéne léteznie.

:S

szalas on tour Eger vol 2.


A múlt pénteki gonzozás (olyan fajta újság- (blog-) írás, mely valamely tudatmódosító szer (alkohol, drog, gyógyszer) alatt történik. Én csak alkohol.) elég szürreálisra sikeredett elismerem. De tényleg, kicsit elborult buli volt. Plusz a végére bedepiztem egy kicsit. Igazságtalannak tartottam az élettől, hogy ott volt akinek kettő lány jutott. Volt akinek egy. De nekem nulla. Mondjuk ez kicsit a házigazdáim hibája is, hisz szerintem nyugodtan hívhattak volna egy facér lányt (normálisat, Re. típusú csaj nem lett volna jó nekem). Mindegy elmúlt, alapvetően jó volt.
(Most veszem észre, hogy nem említettem meg Ré. HP-ját és háziborát (ami annyira nem volt jó, de jürgennek tökéletes volt.)

Másnap megnéztük a Báthory c. filmet, hát hű b+ kategória... Majd írok a tumblr róla egy kis kritikát.