2009. augusztus 19., szerda

Összevisszaélet VII.


Balaton

Lehetőségem volt lemenni a Balatonra még így a suli előtt gimis osztálytársakkal. Nagyon nagy buli volt:éjszakai fürdőzés, egész napos fröccsözés, foci, röplabda. Csak az volt a baj, hogy elfogyott a pénzem. Illetve vártam egy átutalást, ami nem jött meg. (Még azóta se.) A srácok ajánlgatták, hogy adnak kölcsön, de én nem fogadtam el. Nem szeretek tartozni. Mondjuk én voltam a hülye, hogy pénz nélkül megyek le Balatonra. A vonatutat meg szépen végiglapultam, egyáltalán nem kérték sehol a jegyem.


Bringás tüntetés

Ha már feljöttem a Balatonról akkor elmentem bringás tüntetésre. Az ingyen volt. A miért tüntetésről a criticalmass honlapján olvashattok. Jó volt a tüntetés, be volt jelentve. (Itt azért kicsit érvényesül a kettős mérce, mert a Margit-hídra bejelenteni vonulást este 6kor nem jár a "közlekedés aránytalan sérelmével. Ugyanis csomó nemzeti tüntetést ezzel az indokkal szoktak megsérteni. Mindegy.) A lényeg a lényeg: sokan voltunk, és remélem sikeres is lesz.


Besh o Drom koncert

Szintén ingyenes koncertre mentem megint a kobuci kertbe (hogy ne unjam szét magam). Eszméletlen jó volt. Iszonyú nagyot buliztunk. S mindezt minimal összegért. (cigire kellet költenem, arra meg kértem). Még van egy-két hét, de úgy néz ki, hogy ez lett a legjobb nyaram.

Megvan a titokzatos adományozó!

Előző írás: Titokzatos Adományozó

Ez az egész adomány dolog egy szopatás része volt, mi ellenem irányult. Kreatív volt. Első osztályú poén volt. Íme az elkövetők neve:

Apáthy Sebestyén (az ő számáról jött az SMS)
Simon Gergő (minden bizonnyal ő volt az értelmi szerző)
Surowiak Mihály
Surowiak Marci (ő játszotta el Kreutzenber Maglod szerepét)