2009. április 6., hétfő

Összevisszaélet

21
Szombaton betöltöttem a 21-t. Így már a világ minden táján szabadon ihatok szeszesitalt. (Muzulmán országokban persze nem, illetve csak trükkel.)

Pénteken iszogattam pár baráttal, elég hangulatos volt az este, bár a kocsmában egy lánynak nem tetszett, hogy mi katonanótákat és népdalokat éneklünk. Sajnos korán véget ért az este. Hazafelé meg még fociztunk egyet az egyik benzinkútnál. Hatalmas élmény volt.

Tüntetések

Vasárnap volt egy kormányellenes tüntetésnek nevezet tüntetés. Sokan voltak, (én nem voltam ott) de ebből úgy sem lesz semmi. Fideszes szar volt ez a tüntetés. Volt kint 200 000 ember, naés? Megdöntöttük a kormányt? Nem. Börtönben vannak már hazánk kizsákmányolói? Nem. Régóta várom már azt, hogy vége legyen a harcnak, de nem lesz...


Fidesz
Na, ez meg a másik. A Fidesz lealacsonyodott ugyanarra a szintre, mint a MaSZoP vagy a SZaDeSZ. Azt állítja, hogy a jobbik elvonja a szavazatokat, meg hogy a jobbik az mszp érdekeit szolgálja. HÜLYESÉG! De vannak még ilyen finom kis dolgok, amit itt elolvashattok:
http://szalas.uw.hu/letolt/ii/FideszErvelokartya.pdf

Remélem, kedves fideszes olvasóim, hogy csalódtok a kedvenc pártotokban.