2009. március 16., hétfő

Egysoros

Ma reggel 10 órakkor felmondtam a munkahelyemen. (universitas diákszövetségnél, a Fővárosi Önkormányzat projektjében, egyetem mellet). Kérdés, miért? Részben a tegnapi események miatt + és a zsidók miatt.

2009. március 15. Ahogy én láttam:

Mint mindenki, én is azt vártam, hogy legyen valami 15-én. Lett. Bár nem egy „világmegváltás”, mint amit rebesgettük, hanem egy – mondjuk ki – szánalmas próbálkozás. Megint.

Igazából, tegnap láttam véglegesen meghalni a szabadságot . Az a rendőri készültség és a közelmúltban bevezetett – tegyük hozzá, hogy jogellenes – jogszabályok egész hada megölte a szabadságot. Ez az ország amiben már tényleg semmit sem lehet. Komolyan mondom, (elnézést kérve bizonyos barátaimtól) de ez egy Kurvaország. (Gy.F. után szabadon)

Azoknak akiket érdekel, itt egy kisebb összefoglaló: Jobbikon „kezdtem” a napot. (Igazából annak is a végére értünk oda, de az ok az szerintem lényegtelen, hogy miért). Demszkyre valahogy nem volt kedvem, menni meg nem is akartam volna bent éjszakázni a kapitányságon. Szóval, jobbik utána meg hvim (lett volna), de sajnos csak egy kis fogócska lett belőle.
(Friss: A ma reggeli hírekben olvastam, hogy Morvait, Gaudit, és még jó pár embert ütlegeltek, és könnygázzal lefújtak.)
Ezzel kapcsolatba egy kis jelenet:

A Nyugati Pályaudvarhoz szorultunk, és hát elkezdték (volna) a rendőrök összeszedegetni minket, de mi nem hagytuk így hát befutottunk a csarnokba és ott bújócskáztunk velük. Na, de a vicces jelenet az volt, mikor egy kopasz elkezdett futni a rendőrök elől, a rendőrök meg utána. Úgy kb. 15-20-an. Majd mikor nem lett meg a kopasz, akkor visszasétáltak a droidok, ez így ment vagy 2x-3x és megunták.

Én is meguntam. Úgy most ezt az egészet. Bár nem arról van szó, hogy ezután nem megyek ki, ki fogok menni amíg kell. De komolyan mondom, hogy szar ebben az országban így élni. Várni mikor jön el az, amikor teljes káosz lesz itt, amikor cigány hordák fogják kifosztani a magyarokat, mert nekik már segély se jut, a magyarnak meg még csurran-cseppen valami a kertjéből. Várni mikor lesz munkanélküli valamely családtagom, netalán-talán én. Vagy nem fogom kifizetni a jegyzeteimet. Várni mikor lesz itt teljes anarchia.

Ha ez így folytatódik tovább, akkor komolyan elhagyom ezt az országot. (Ne haragudj, hogy ezt mondom Zé). Ezt a kurvaországot...