2009. február 26., csütörtök

eSZDéeSZ

Beindult az EP választásra a kampány. Az első párt aki belekezdett, az a csodálatos SZaDeSZ.

Már hazamenni se tudok úgy, hogy a metróban ne a „liberális" párt óriásplakátjaiba botoljak. 200 000 + 1 szavazót akarnak összeszedni, mégpedig „szabad, demokrata" szavazót. A kisebb plakátjaikon vannak pontok is, hogy milyen gondolkodással bíró szavazók szavazzanak a szélsőséges törpepártra: (kommentárjaim)

1. olyan emberek, akik szerint Isten nem jobb- vagy baloldali
(kedves liberálisok, ti hisztek Istenben? akkor miért teszitek tönkre a keresztény elveket és miért ostorozzátok verbálisan egyházát?)

2. olyan emberek, akik szerint a marihuána nem a rendőrökre hanem az orvosokra tartozik
(pár hónappal ezelőtt valamelyik liberális politikus heroin-szobákról vizionált. Kell ennél több kommentár, hogy a drogot vissza kell szorítani?)

3. olyan emberek, akik szerint a buzik ugyanolyan hasznos tagjai a társadalomnak
(a buzik egyetlen egy és fontos dolog miatt nem hasznos tagjai a társadalomnak: nem képesek a gyereknemzésre, ennyi. /igaz, vannak normális kapcsolatú párok, akik szintén nem képesek gyereknemzésre, de az más miatt./ Egyébként a buzulás szerintem magánügy, és nem érdekel ha a sötét szoba rejtekében...)

4. olyan emberek, akik szerint a nők megérdemlik ugyanazért a munkáért, ugyanazt a pénzt, mint a férfiak
(Én erről nem igazán tudok mit mondani, bár az eszdéesz úgy gondolom a karrierista nő képét akarja erősíteni, nem pedig a családanya-nő képét.)

5. olyan emberek, akik szerint Magyarország a jelenlegi határaival elégedett
(Erre csak azt tudom mondani, hogy a körülöttünk lévő kisantant országokban mind hátrányban élnek magyar testvéreink, és ezen talán csak egy igazságos határrevízió segítene)

Mostanra ennyi, és még valami, ha egy szdsz szavazó ide tévedne akkor fontolja meg a gondolataim és kommenteljen